04.01.2018

TimoCom wyróżniony

TC Transport Order® wyróżniony w konkursie Produkt Innowacyjny dla Logistyki, Transportu, Produkcji 2017.

(4)

7 grudnia 2017 roku w hotelu Sofitel Victoria w Warszawie odbyła się Gala Logistyki, Transportu, Produkcji 2017. Wśród wielu zaproszonych firm branży TSL działających na rynkach regionalnych i globalnych znalazł się także TimoCom.

Gala Logistyki, Transportu, Produkcji jest wyjątkowym spotkaniem managerów wysokiego szczebla z sektora TSL, podczas którego prezentowane są wyniki badań: satysfakcji klienta – Operator Logistyczny Roku (XVI edycja) oraz Supply Chain Designer (VI edycja). Wyłaniani są także zwycięscy konkursu Produkt Innowacyjny dla Logistyki, Transportu, Produkcji (XIII edycja).

Produkt Innowacyjny dla Logistyki, Transportu, Produkcji 2017 jest rywalizacją mającą wyłonić najlepsze rozwiązania – produkty i usługi – wspierające pracę działów logistycznych. Zgłoszone do konkursu projekty ocenia Kapituła złożona ze specjalistów: naukowców zajmujących się logistyką oraz niezależnych ekspertów z tej dziedziny. Kryteriami oceny są: technologiczna innowacyjność, korzyści dla klientów, odpowiedź rynku na innowacyjność rozwiązania. Pod uwagę brane są również opinie ośrodków naukowych, stowarzyszeń, kwestie ekologiczne, patenty.

Tym przyjemniej jest nam ogłosić, że w tym roku TimoCom został doceniony za TC Transport Order® - aplikację służącą do cyfrowego pozyskiwania transportu, zawierania transakcji i centralnego zarzadzania zleceniami transportowymi - zdobywając wyróżnienie w konkursie Produkt Innowacyjny dla Logistyki, Transportu, Produkcji. Nagrodę odebrał Dariusz Korbut Director of Representative Office for Poland, Baltic countries and CIS countries.